Kedves Futótárs!

Köszönjük, hogy az idén is lefutottad a Fut a Vác távjainak valamelyikét. Most, miközben az eredményedet nézegeted a honlapon, szeretnélek, kérni, hogy eszedbe ne jusson (!) a futás abbahagyása, mert az év második felében Vácott lehetőséget adunk az eddigi eredményeid javításához, megdöntéséhez.

2018. december 9-én vasárnap rendezzük meg a Mikulásfutást a város főterén!

A távok hasonlóak, mint a Fut a Vácon, hogy láthasd, mennyit fejlődtél a fél év alatt. Honlapunkon hamarosan lehetőséget adunk a kedvezményes nevezéshez, és edzéstervekkel, sok játékkal szeretnénk benneteket felkészíteni az év utolsó nagy sporteseményére.

Már tervezzük a Mikulásfutás pólót, amiből az idén is sokat fogunk kisorsolni a „Buli-Miki” 2,5km-es táv futóinak, és aki most nem nyerte el a bringát, ne szomorkodjon, mert decemberben újabb kerékpárt sorsolunk.


Az ovisok ismét a mikulással, és persze Rudolffal (a rénszarvassal, aki már most elkezdte az edzést a hómezőkön) futhatják le a 100, 200 és 300méteres távokat.

Aki a profi chipes időmérésre számít, az 5,2km, a 10,5km és 21km-es távok közül választhat ismét.

Azért, hogy a futás ne csak a magányos hősök sportja maradjon, szeretnénk ismét 4x5,2km-es váltófutást is rendezni, (Váltás a főtéren!) hogy a barátok, kollégák együtt mutathassák meg a Mikulásnak, milyen gyorsak.

..és hogy a kísérőitek se unják el magukat miközben ti a kilométerekért küzdötök, szeretnénk a téren vidám fesztiváli hangulatot teremteni és megmozgatni a nézőket is annak érdekében, hogy emlékezetes maradjon számotokra az a nap, amikor 22. alkalommal futhattok a mikulással Vácott.

Térjetek vissza a honlapunkra, iratkozzatok fel hírlevelünkre, nevezzetek kedvezményesen, játszatok velünk és nyerjetek!

..és fussatok sokat!