Hársfalvi Gréta bemutatkozás

Gyerekkoromban versenyszerűen úsztam, majd megismerkedtem az akkoriban (1995) új sportnak számító triatlonnal. Országos versenyekig jutottam, majd a pályaválasztás miatt átmenetileg búcsút intettem a versenysportnak. Főiskolán tanultam tovább, diplomát szereztem, dolgozni kezdtem, férjhez mentem...

6 éve születtek ikergyermekeim, és az ikerterhesség okozta súlynövekedést szerettem volna ledolgozni. Az újszülöttek körüli teendők sokasága miatt erre nem volt más lehetőségem kezdetben, mint hogy lassú futásba kezdjek. Hiszen ahhoz csak egy futócipő kellett! Kezdetben nem bírtam többet futni 25 percnél! A kitartó edzés meghozta az eredményeket, kétévesek voltak a gyermekeim, amikor félmaratoni távot futottam, és innentől kezdve nem volt megállás... Tudatosan tervezett edzésprogram után többször futottam maratont, vagy maratonhoz közeli távot, és keresztedzésnek beiktattam pár úszást, hiszen mindig is szerettem úszni. Hamar jött a gondolat, hogy akkor már miért ne biciklizzek is? Közben visszamentem újra dolgozni, és az anyaság, a munka mellett - a sok hajnali edzésnek köszönhetően - 2017-ben a magyar triatlon ranglista korcsoportos második helyén végeztem. Közben még ebben az évben elvégeztem a Triatlon edzői képzést is. 2019-ben ismét ranglista második helyezett lettem. Számos versenyen álltam dobogón, futottam célba gyermekeimmel, példát mutatva ezzel számukra is.

Jelenleg online edzéstervírással és úszásoktatással foglalkozom, valamint készülök 2020-ban az első teljes távú Ironman versenyemre. Folyamatosan bővül eredményes sportolóim köre, akik az elmúlt évben sikeresen teljesítettek rövid- és hosszútávú futó, biciklis és triatlon versenyeket is.

Amennyiben kedvet érzel a futáshoz, szeretnél edző segítéségével készülni egy kiválasztott versenyre, vagy csak szakmai tanácsot kérnél, keress bátran!

Elérhetőségeim: great0212@gmail.com, vagy a Great Trainer facebook oldalon.