2018 MikulásFutás kabala kutya választó fotópályázat játékszabályzata


Jelentkezés/Nevezés:

Kabala kutyának bárki nevezheti kutyáját a Fut a Vác-Vác Future  rendezvény facebook oldalán.

Milyen kutya nevezhető?
  Bármilyen kutya. A gazda felelőssége, hogy ápolt, szelíd és emberbarát kutyát nevezzen a versenyre, a kutya tartása a hatályos jogszabályoknak feleljen meg (pl. kötelező oltás). A rendezők nem végeznek semmilyen előzetes vagy utólagos ellenőrzést.

Van-e feltétele a nevezésnek?
 Akkor nevezd be kutyádat, ha 2018. december 9-én a FUT A VÁC - MIKULÁSFUTÁS versenyen a nyertes kutyával részt tudsz venni reggel 8-tól az eredményhirdetés végéig. Nem elvárás, hogy a nyertes kutya vagy gazdája bármelyik távot teljesítse. 

Rendezvény területén megjelenés kutyával: 
 A nyertes kutya (ahogy minden kutya a rendezvény területén) pórázon tartva, állandó felügyelet mellett vehet részt, gazdája betartja a kutyatartásra és a közterületen való
tartózkodás szabályait - pl. oltási könyv álljon rendelkezésre). A gazda gondoskodik a kutya felügyeletéről és felel a viselkedéséért. A rendezők nem vállalnak semmilyen felelősséget a kutya viselkedéséből adódó sajnálatos eseményekért.

Nyertes kutya díja:
 A nyertes kutya december 9-én 8:00 az eredményhirdetés végéig a rendezvény „2018 FutaVác - MikulásFutás KABALA KUTYÁJA” címet viseli, a címhez járó szalagot viselheti. A rendezvény ideje alatt fotózásokat vállalhat, fotója a futó versenyhez kapcsolódó anyagokban megjelenik (pl. a következő versenyek logójában szerepelhet képe). A kabala
kutya címet a következő versenyig viselheti.

Nevezés:
 A nevezés ideje alatt e-mailben fogadjuk a nevezéseket a jatek@futavac.hu címen. Jelige: Kabalakutya nevezés 
1. 1 db fénykép feltöltése a nevezni kívánt házi kedvencről (ember, más élőlény nélkül);
2. kutya nevének, nemének és életkorának megjelölése;
3. motivációs egy mondat, mely a szavazóknak segít, hogy miért szavazzanak a nevezett kutyára;
4. A gazda neve, címe, telefonszáma

A nevezés határideje 2018. december 5. 22:00
Kérjük, hogy a játék kedves szelleméhez méltóan fogalmazd meg a nevezéshez kacsolódó motivációs egy mondatot. Légy rövid, tömör és ügyelj a helyesírásra. A
fénykép kizárólag a nevezett kutyáról szóljon, a fénykép ízléses és vonzó legyen a szavazók számára. Ne legyen rajta más élőlény.
A szervezők fenntartják a jogot, hogy ha a nevezés nem felel meg a játék előírásainak, vagy sértő, akkor töröljék a nevezést és erről értesítsék a jelentkezőt.

Szavazás:
 A képek a nevezés után, azonnal feltöltésre kerülnek a 2018 FUT A VÁC - VÁC FUTURE oldal fotóalbumába, azokra folyamatosan lehet szavazni. Bárki szavazhat a „tetszik”
gomb megnyomásával. A szavazás lezárása 2018. december 7. 12:00.

Eredményhirdetés:
2018. december 7. délután.

Nyertes kutya:
a legtöbb szavazatot kapott kutya. Amennyiben a nyertes kutya gazdája mégsem vállalja a 2018. december 9-i rendezvényen való megjelenést, akkor a
második legtöbb szavazatot kapott kutya kerül kihirdetésre. A rendezőknek joguk van az eredmény felülvizsgálatára alapos indok esetén.
Egyéb: Minden felmerülő kérdésben a rendezvényszervező dönt. Bármilyen kérdés, esetén írj a jatek@futavac.hu e-mail
címre. A rendezők fenntartják a jogot, hogy a verseny folyamán nem a témához vágó és –stílusú, vagy a szabályzatnak nem
megfelelő tartalmakat eltávolítsák, illetve alapos indok esetén a szabályokon módosítsanak.