MILYEN LEGYEN A 2018 Mikulásfutás pólógrafikája?

Pólógrafika tervező pályázat játék szabályzata

Jelentkezés/Nevezés:
Pólógrafikai tervet bárki készíthet és jelentkezhet vele a játékba egyéni játékosként.

Nyertes pólógrafika díja:
A nyertes pólógrafikát véglegesítjük és a 2018. december 9- i Mikulásfutás futóverseny 5,5km, 11km és 22 km és távjainak hivatalos verseny pólójára kerül a készítő dedikálásával. A nyertes grafika a versenyrendezők kapcsolódó anyagaiban megjelenik (pl. a következő versenyek logójában szerepelhet,sajtóanyagokban stb..), valamint egy 5000 forint értékű ajándékutalvány, melyet az Ötletbázis hobbiboltban lehet felhasználni.

Nevezés:
A nevezés ideje alatt e-mailben fogadjuk a nevezéseket a
jatek@futavac.hu címen. Jelige: Pólógrafika nevezés

1. 1 db pólógrafika elküldése;

2. A pályázat küldőjének neve, címe, telefonszáma

A nevezés határideje 2018. november 20. 20:00 óra

Kérjük, hogy a játék kedves szelleméhez méltóan a pólógrafika illeszkedjen a versenyhez, a grafika ízléses és vonzó legyen a szavazók és a zsűri számára, az alkotás szerzői jogokat ne sértsen. A szervezők nem vizsgálják a nevezett grafikához kapcsolódó szerzői – és egyéb jogokat.

A szervezők fenntartják a jogot, hogy ha a nevezés nem felel meg a játék előírásainak, sértő, szerzői- vagy egyéb jogokat sért, akkor töröljék a nevezést és a képet a játék bármely szakaszában,a jelentkező értesítése mellett.

Technikai iránymutatás:
Ahhoz, hogy a megtervezett grafika pólóra is kerülhessen, néhány technikai szempontot érdemes figyelembe venni. Így nem javasolt vékony vonalak használata, javasolt legfeljebb négy szín használata, valamint árnyalatok, színátmenetek kerülése.

Szavazás:
A pályázatok érkezés sorrendjében kerülnek feltöltésre a 2018 Fut a Vác - Vác Future Facebook oldal fotóalbumába. Bárki szavazhat a „tetszik” gomb megnyomásával. A szavazás lezárása 2018. november 25. 22:00

Nyertes póló grafika:
A szervezők fenntartják a jogot, hogy a nyertes pályázatról, vagyis a véglegesen pólóra kerülő grafikáról döntsenek esztétikai és megvalósíthatósági (technikai) szempontok alapján, függetlenül a Facebook szavazástól.

Eredményhirdetés:
2018. november 25. 22:00

Technikai segítség:
A nyertes póló grafika szerzőjével közösen a pólóterv véglegesítése a szervezőkkel történik.
Egyéb: Minden felmerülő kérdésben a rendezvényszervező dönt. Bármilyen kérdés esetén írj a jatek@futavac.hu e-mail címre.