Az adatkezelési tájékoztató letölthető itt.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Egyesületünk elkötelezett az Ön adatainak védelme iránt. Ez az adatvédelmi nyilatkozat az általunk nyújtott online szolgáltatásokra, valamint a hozzá tartozó webhelyekre vonatkozik. A VISE kijelenti, hogy a megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseire.


Az Ön személyes adatainak gyűjtése

Amikor Önt személyesen azonosító adatokra, illetve kapcsolatfelvételre módot adó adatokra van szükségünk, azokat kérni fogjuk Öntől. Az ekkor kért személyes adatok a következők lehetnek:

Regisztráció futóversenyre, valamint a törzsfutó rendszerbe:

 • Vezetéknév és utónév
 • E-mail cím
 • születési idő
 • Cím
 • Telefonszám

A fentieken túlmenően a rendezvények nevezéséhez az alábbi adatokat kérjük:

 • Egyéni kategória
 • Csapat kategóriák
 • Pólóméret


  Az Ön személyes adatainak felhasználása, hozzáférés

  Az Ön által megadott, általunk összegyűjtött személyes adatokat webhelyünk működtetéséhez, az Ön által kért vagy engedélyezett szolgáltatások és tranzakciók biztosításához, illetve végrehajtásához használjuk fel. 
  Ennek érdekében felhasználhatunk személyes adatokat ahhoz, hogy hatékonyabb kiszolgálást nyújtsunk, javítsuk webhelyünk és a kapcsolódó szolgáltatásoknak a színvonalát, és hogy egyszerűbbé tegyük a webhelyek használatát azáltal, hogy Önnek az ismétlődő információkat nem kell többször beírnia. Az Ön által megadott elérhetőségekre a VISE eseményeiről hírlevelet küldünk. Előfordulhat továbbá, hogy a jelenlegi szolgáltatásokkal kapcsolatos tapasztalatait, illetve az esetleges új szolgáltatásokról alkotott véleményét tudakoló kérdőívet küldünk Önnek.

  Az adatai végleges törlését bármikor kérheti, ezt a nevezes@futavac.hu e-mail címre küldött levélben. A VISE köteles a kérelme alapján adatait a kérelem beérkezésétől vagy kézhezvételétől számított legkésőbb 30 napon belül törölni. Az Ön adataikban bekövetkező változtatást és/vagy módosítást, helyesbítést bármikor kérheti, adataik kezeléséről tájékoztatást kérhet, adatainak felhasználását megtilthatja a fenti e-mail címre küldött levélben.


  Az Ön személyes adatai feletti rendelkezés

  Az Ön által megadott személyes adatokat, a jelen nyilatkozatban felsorolt eseteket kivéve nem fogjuk az Ön engedélye nélkül felhasználni és másokkal megosztani.


  Az Ön személyes adatainak biztonsága

  Egyesületünk elkötelezett az Ön személyes adatainak biztonságos megőrzése iránt. Különféle biztonsági technológiák és eljárások alkalmazásával óvjuk személyi adatait az illetéktelenek általi hozzáféréssel, felhasználással és közzététellel szemben. Így például az Ön által megadott személyes adatokat védett létesítményekben elhelyezett, korlátozott hozzáférésű szerver számítógépeken tároljuk. Ezenfelül amikor bizalmas személyi adatokat továbbítunk az Interneten, azok biztonságát titkosítással (például az SSL protokoll használatával) is védjük.


  Kapcsolatfelvételi adatok

  Egyesületünk örömmel fogadja az Ön véleményét a jelen adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban. Ha Ön úgy véli, hogy nem tartottuk be a jelen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat, kérjük jelezze e-mailben a nevezes@futavac.hu, illetve postai levélben az alábbi címen, és mi minden elvárható igyekezettel a probléma mihamarabbi azonosításán és orvoslásán leszünk.


  Váci Ifjúsági Sportegyesület

  cím: 2600 Vác, Dr. Csányi László Krt. 63.

  levelezési cím:  2600 Vác, Katona Lajos u. 16.